Messujen Tekijät

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu kotimainen lastenvaate- ja
lifestyle yritys, joka työllistää 15 henkeä. Tuotteita myydään 39
suomalaisen sekä yli 70 ulkomaisen jälleenmyyjän liikkeissä mm.
USA:ssa, Japanissa ja Ruotsissa.

Papu tunnetaan laadukkaista ja graafisista unisex-tuotteista, jotka on
tehty kestämään aikaa ja käyttöä. Tuotteissa yhdistyy uniikillta tavalla
design ja leikkisyys, sillä ne syntyvät taiteilijan ja suunnittelijoiden yhteistyönä.
Tuotteet valmistetaan pääosin sertifioidusta, laadukkaasta
luomupuuvillasta, huolellisesti valituilla eurooppalaisilla
yhteistyökumppaneilla jotka sijaitsevat tällä hetkellä Portugalissa,
Baltiassa ja Suomessa.

OP Tampere – asiakkaitaan varten
OP Tampere on yksi OP Ryhmän suurimmista pankeista ja palvelee joustavasti verkossa, puhelimitse ja toimipisteissä Tampereella, Lempäälässä, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Hämeenkyrössä ja Karkussa. Saat pankistamme kaikki elämäsi finanssi- ja vakuutuspalvelut, ja tapaamisen voit sopia maanantaista perjantaihin kello 8–20, joko verkkoon tai paikan päälle. Tavoitat meidät verkossa op.fi/tampere, puhelimitse 010 254 6011 ja Facebookissa facebook.com/optampere

Asiakkaita on miltei 200 000, ja heistä yli 100 000 on omistaja-asiakkaita. Omistaja-asiakkaana omistat osan pankistasi, hyödyt parhaista eduistamme ja sinulle kertyvistä OP-bonuksista. OP Tampereen toimintaa ohjaa vakaa arvopohja: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen. Perustehtävänämme on vahvan vakavaraisuuden ja tehokkuuden avulla luoda kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia omistaja-asiakkaille ja toimintaympäristölle.

Pirkan OP-Kiinteistökeskus – Tutkitusti luotetuinta kiinteistönvälitystä

Pirkan OP-Kiinteistökeskus Oy LKV on Pirkanmaan alueella toimiva ammattitaitoinen ja luotettava kiinteistönvälitystoimisto. Palveluvalikoimaamme kuuluu asuntojen, loma-asuntojen, toimitilojen, uudiskohteiden ja vuokra-asuntojen välitys.

Teemme asunnonvaihdon helpoksi, sillä löydät ratkaisut vanhan kodin myymiseen, uuden ostamiseen sekä molempien kuntoon laittoon että muuttoon saman katon alta. Etsimme Sinulle myös sopivan vuokrakodin tai vuokralaisen omistamaasi asuntoon turvallisesti, helposti ja nopeasti.

OP Ryhmän yli 70-vuotinen kokemus takaa, että olemme vakaa ja turvallinen toimija nyt ja tulevaisuudessa. Valtakunnallisen verkoston edut ja vahva paikallistuntemus tekevät meistä luotettavan yhteistyökumppanin elämän suurissa päätöksissä.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri Sinulle sopiva välitystarjous! op-koti.fi tai puh. 010 254 6800

Pirkan OP-Kiinteistökeskus myös Facebookissa www.facebook.com/pirkanopkk

Neulomo perustuu pienille oivalluksille, joista kasvaa suuria tarinoita. Kun oivalsimme, että kotimaisen tuotannon väitetty mahdottomuus onkin suuri mahdollisuus, Made in Nokia -tarina sai alkunsa. Tavoitteenamme on muuttaa Neulomon Nokian tehdas uuden vastuullisen vaateteollisuuden mekaksi. Rakennamme innovatiivista kokonaisuutta, joka kehittää ekologisten kuitujen ja neulosten käyttöä sekä inspiroi aloittavia ekovaatetoimijoita. Saman oivalluksen haluamme tarjota suomalaisille naisille.

Asiakkaamme arvostavat yhä enemmän kotimaisen työn hyvää jälkeä, ja tuotteiden ekologisuutta ja eettisyyttä. Vaatetta, joka heijastaa hänen arvojaan ja tyyliään. Neulomo on syntynyt vastaamaan näihin tarpeisiin.

Aito Säästöpankki on pirkanmaalainen pankki, joka toimii 10 kunnan alueella ja palvelee 14 konttorissa niin henkilöasiakkaita kuin yrittäjiä ja yrityksiäkin. Nokian lisäksi Aito Säästöpankilla on konttoreita Tampereella, Pirkkalassa, Ylöjärvellä, Kangasalla, Valkeakoskella, Lempäälässä, Kyröskoskella, Ikaalisissa ja Pälkäneellä, joissa yli 80 henkilöä palvelee asiakkaitamme. Lähes 48.000 asiakasta on jo valinnut Aito Säästöpankin pankikseen.

Säästöpankin tehtävä on edistää asiakkaidemme säästäväisyyttä ja taloudellista hyvinvointia, ja tämä näkyy kaikessa mitä teemme – niin asiakkaillemme tarjottavissa kokonaisratkaisuissa kuin jalkautumisena kouluihin pitämään taloustunteja opiskelijoille. Asiakkaillemme tarjottavat ratkaisut ovat saaneet myös tunnustusta – Säästöpankkien osakevarainhoito palkittiin 2018 Suomen parhaana osakevarainhoidon tiiminä.

Tervetuloa jo tänään paikallisen Säästöpankin asiakkaaksi!

www.saastopankki.fi/aito        facebook.com/aitosp