Messuinfo

Tutustu näytteilleasettajiin messukartasta!

Liput

Messut Nokialla on ilmaistapahtuma, joten et tarvitse pääsylippuja.

Aukioloajat

Messut ovat avoinna lauantaina 18.5.2024 klo 10-17 ja sunnuntaina 19.5.2024 kello 10-16.

MessuTV ja kuvaaminen

AJK Media Oy kuvaa messualueella MessuTV-lähetystä. Lähetys streamataan livenä sekä siitä koostetaan tallenne myöhempää käyttöä varten. Livestreamin lisäksi tapahtumassa otetaan valokuvia, joita julkaistaan messujen internetsivulla, somekanavissa sekä niitä käytetään tulevien messujen markkinoinnissa.

Saapuminen

Omalla autolla

Laita navigaattoriin osoite Vihnuskatu 3 (Vihnuksen terveysasema). Ajo lähimmälle pysäköintialueelle (hiekkakenttä) terveysasemaa vastapäätä.

Hinttalankatu on messujen ajan yksisuuntainen (kulkusuunta Nokian valtatieltä Ilkantielle), voit pysäköidä myös Hinttalankadun varrelle, tien oikeaan reunaan.

Pysäköintipaikkoja löytyy lisäksi Silta-kampuksen (Kankaantaankatu 4) edestä ja opiskelijoiden pysäköintialueelta. Nonstop -traktorikyyti kulkee Rautatieasemalta, Silta-kampuksen kautta Kattokeskus Areenalle ja takaisin koko messujen aukioloajan. Kaikki messujen pysäköintipaikat sekä traktorikyyti ovat maksuttomia.

Junalla

Nokian Rautatieasemalta matkaa Kattokeskus Areenalle on noin 1,6 km.

  • Nonstop -traktorikyyti kulkee Rautatieasemalta, Silta-kampuksen kautta Kattokeskus Areenalle ja takaisin koko messujen aukioloajan. Traktorikyyti on maksuton.
  • Tier -sähköpotkulautoja on sijoitettuna Nokian alueelle messujen ajaksi normaalia enemmän. Tier-parkki löytyy Kattokeskus Areenan /messualueen sisääntuloväylän alusta, vasemmalta puolelta (osoite: Hinttalankatu 6).
  • Rautatieaseman vieressä olevalta linja-autoasemalta lähelle Kattokeskus Areenaa kulkee linja-auto 70 (Pysäkki Nokia A 8522). Kyydistä kannattaa hypätä pois Nokian Lukion, Keskuskentän tai Nokian kirkon pysäkillä.

Pyörällä ja kävellen voit saapua messuille normaalia reittiä (osoite: Hinttalankatu 6).

Pysäköinti

Messujen paikoitusalueena toimii jäähallin takana oleva hiekkakenttä. Hiekkakentälle ajetaan Vihnuskadulta. Paikoitusalueella on koko messujen ajan liikenteenohjaajia, jotka opastavat pysäköimisessä sekä alueelta poistumisessa.

Pysäköidä voi myös Hinttalankadun varrelle, tien oikeaan reunaan. Hinttalankadun liikenne on yksisuuntainen messujen ajan, kulkusuunta on Nokianvaltatieltä Ilkantielle päin.

Silta-kampuksen piha-alue on myös messujen pysäköintialuetta, osoite Kankaantaankatu 4, Nokia.

Vihnuksen terveysaseman pysäköintialue (Vihnuskatu 3) on varattu näytteilleasettajien pysäköintiä varten ja täällä pysäköinti vaatii näytteilleasettajan pysäköintiluvan.

Inva-pysäköinti on järjestetty lähelle esteetöntä sisäänkäyntiä. Ajo inva-paikoille tapahtuu Hinttalankadun kautta, urheilukentän pysäköintialueen läpi. Liikenteenohjaajat opastavat saapuvia sielläkin.

Ravintolamaailma

Ulkoalueella sijaitseva Ravintolamaailma palvelee asiakkaita ja näytteilleasettajia koko messujen ajan. Ravintolamaailma on avoinna molempina messupäivinä koko tapahtuman ajan. Valittavana on kuuden erilaisen street food -pisteen valikoima, joka pitää sisällään erilaisia pääruokia, pientä purtavaa sekä herkkuja. Ravintolamaailman lisäksi sisäkioski on avoinna pääsisäänkäynnin vieressä.

Useimmissa myyntipisteissä maksuvälineenä käy käteinen raha sekä yleisimmät pankkikortit.

Lapset

Messut Nokialla on koko perheen tapahtuma, jossa lapset on otettu erityisen hyvin huomioon! Messujen ulkoalueelta löydät mm. Tivolin, glittertatuointeja, merenneitoja, pelejä ja leikkejä. Tarkista lisäksi monipuolinen ohjelma sisä- ja ulkoalueen ohjelmalavoilla täältä.

Esteettömyys

Esteetön sisäänkäynti löytyy jäähallin sivulta. Piha -alue on asfaltoitu.