Messuinfo

Seuraavat messut järjestetään keväällä 2024.
Tulossa messuille? Täältä löydät ohjeet messuille saapumiseen sekä muihin tärkeisiin asioihin.

Liput

Messut Nokialla on ilmaistapahtuma, joten et tarvitse pääsylippuja.

Aukioloajat

Messut ovat avoinna lauantaina 21.5.2022 klo 10-17 ja sunnuntaina 22.5.2022 kello 10-16.

Saapuminen

Omalla autolla saavuttaessa, laita navigaattoriin osoite Vihnuskatu 3 (Vihnuksen terveysasema). Ajo lähimmälle pysäköintialueelle (hiekkakenttä) terveysasemaa vastapäätä.

Junalla saavuttaessa Nokian Rautatieasemalta matkaa Kattokeskus Areenalle on noin 1,6 km. Rautatieaseman vieressä olevalta linja-autoasemalta lähelle Kattokeskus Areenaa kulkevat linja-autot 70A ja 70B (Pysäkki Nokia A 8522). Kyydistä kannattaa hypätä pois Nokian Lukion tai Nokian kirkon pysäkillä.

Pyörällä ja kävellen voit saapua messuille normaalia reittiä (osoite: Hinttalankatu 6).

Pysäköinti

Messujen paikoitusalueena toimii jäähallin takana oleva hiekkakenttä.

Hiekkakentälle ajetaan Vihnuskadulta ja alueelle vievä tie on merkitty messujen ajan yksisuuntaiseksi.

Paikoitusalueella on koko messujen ajan liikenteenohjaajia, jotka opastavat pysäköimisessä sekä alueelta poistumisessa.

Pysäköidä voi myös Hinttalankadun varrelle. Hinttalankadun liikenne on yksisuuntainen messujen ajan, kulkusuunta on Nokianvaltatieltä Ilkantielle päin.

Kankaantaan koulun piha-alue on myös messujen pysäköintialuetta, osoite Ilkantie 6, Nokia.

Nokian lukion piha-alue (Kylmänojankatu 3) on varattu näytteilleasettajien pysäköintiä varten.

Inva-pysäköinti on järjestetty lähelle esteetöntä sisäänkäyntiä. Ajo inva-paikoille tapahtuu Hinttalankadun kautta, urheilukentän pysäköintialueen läpi. Liikenteenohjaajat opastavat saapuvia sielläkin.

Ravintolamaailma

Ulkoalueella sijaitseva Ravintolamaailma palvelee asiakkaita ja näytteilleasettajia koko messujen ajan. Ravintolamaailma on avoinna molempina messupäivinä koko tapahtuman ajan. Valittavana on kuuden erilaisen street food -pisteen valikoima, joka pitää sisällään erilaisia pääruokia, pientä purtavaa sekä herkkuja. Ravintolamaailman lisäksi sisäkioski on avoinna pääsisäänkäynnin vieressä. Myös erityisruokavaliot on huomioitu, tarjolla on mm. monia maittavia kasvisvaihtoehtoja!

Nokian Yrittäjien osastolta (A-halli: G14-G15) on mahdollista ostaa lounas- ja kahvilipukkeita koko messuajan tarpeisiin.

Useimmissa myyntipisteissä maksuvälineenä käy käteinen raha sekä yleisimmät pankkikortit.

Lapset

Messut Nokialla on koko perheen tapahtuma, jossa lapset on otettu erityisen hyvin huomioon! B -hallista löydät Muksu Areenan, jossa sijaitsee mm. Pehmisbaari, Taikahile ja MLL Nokian yhdistyksen lapsiparkki sekä keppihevosrata.

Esteettömyys

Esteetön sisäänkäynti löytyy A-hallin sivulta sekä A- ja B- hallien välistä Kattokeskus Areenan takaa. Hallien välinen kulku on esteetön. Piha -alue on asfaltoitu.