Maksu- ja peruutusehdot

1. Maksamalla messuosastomaksun eräpäivään mennessä, näytteilleasettaja vahvistaa osallistumisensa. Messuosastomaksua ei palauteta.

2. Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti alla olevien peruutusehtojen mukaisesti. Laskun maksamatta jättäminen ei ole riittävä toimenpide peruutukselle.

3. Kun näytteilleasettaja on varannut messupaikan messutnokialla.fi -sivuston lomakkeella, on sillä oikeus peruuttaa osallistumisensa seitsemän (7) vuorokauden kuluessa. Lähetämme kaikille messupaikan varanneille sähköpostivahvistuksen. Peruutus tulee tehdä kirjallisesti. Mikäli peruutus tehdään tämän ajan jälkeen, on järjestäjällä oikeus periä osallistumismaksut täysimääräisinä vahvistetun ilmoittautumisen mukaisesti.

Osallistumismaksu tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa, jotta näytteilleasettajalla on oikeus osallistua messuille. Messujen järjestäjällä on oikeus purkaa sopimus yksipuolisesti, jos näytteilleasettaja laiminlyö maksuja. Tässä tapauksessa jo suoritettuja maksuja ei palauteta.

4.  Messupaikan käyttöoikeus palautuu järjestäjälle ja kaikki suoritetut maksut jäävät järjestäjälle:
a) jos messupaikan maksua ei suoriteta kokonaisuudessaan määräpäivään mennessä
b) jos näytteilleasettaja ei ota näyttelyosastoaan käyttöönsä viimeistään tuntia ennen messujen alkua, ellei muusta ole sovittu.

5. Mikäli messuja ei voida pitää toukokuussa 2024 ylivoimaisen esteen sattuessa, niin messut siirtyvät ja paikkamaksu siirtyy uusille messuille. Järjestävä taho ei korvaa näytteilleasettajalle siirrosta koituvia muita kuluja.

Varaa paikkasi nyt

Toimi nopeasti ja tule Messut Nokialla -näytteilleasettajaksi.