Ohjeet näytteilleasettajille

Ohjeet
näytteille-
asettajille

Messualue: Messut Nokialla 2022 pidetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli, Halli A ja Halli B) sekä ulkoalueella, jäähallin parkkipaikalla. Kattokeskus Areena sijaitsee osoitteessa Hinttalankatu 6, 37100 Nokia. Näytteilleasettajien pysäköintialue on rakentamisaikana varattu jäähallin takana olevalle hiekkakentälle ja messujen aikana Nokian lukion pihassa (Kylmänojankatu 3, n.450m päässä).

Messuosastojen rakentaminen

Näytteilleasettajat pääsevät rakentamaan osastojaan perjantaina 20.5. klo 12:00-20:00. Lauantai- ja sunnuntaiaamuina messualue aukeaa näytteilleasettajille klo 8:00. Näytteilleasettajilla on myös mahdollisuus ostaa aamiaista lauantaina 21.5. klo 9-10.

IRON PIG FOOD COMPANÜ: Paahdettua briossia, marinoituja tomaatteja, pikkelöityä punasipulia, pinaattia & hollandaisea 8 €. Pekonilla tai lohella 10€.

FASTFOOD FESTIVALS: Kahvi / tee 1,80€ Kaurapuuroa + kahvi/ tee 4€
AAMUPALA 8€ Sis. Juusto, Leikkele, Suolakurkku, Tomaatti /kurkku, Salaatti, Leivät, voita.  Mehu, tee, kahvi, maito.

Kaikkien osastojen tulee olla esittelyvalmiita klo 10:00 mennessä, jolloin tapahtuma aukeaa yleisölle. Messut ovat avoinna yleisölle la 10-17 ja su 10-16.

Rakentamisaikana perjantaina ajo Kattokeskus Areenalle tapahtuu Hinttalankadun kautta. Paikalla ovat liikenteenohjaajat opastamassa liikennettä alueen sisällä. Kuorman purkamisen jälkeen autot siirretään välittömästi jäähallin takana olevalle hiekkakentälle (huom. vain perjantaina. Messujen ajan näytteilleasettaja pysäköinti on Nokian lukion pihassa).

Messuosastojen koot, rakenteet, sähköt ja valot

A-hallissa osaston/varattavan yksikön minimikoko on 4 m² (2×2 m) ja siihen sisältyvät seinät ja otsalauta. Osastojen korkeus on 250cm. Järjestäjä vastaa alueen yleisvalaistuksesta. Messuosastolla tarvittavan sähkön näytteilleasettaja tilaa järjestäjältä etukäteen messuosaston varauksen yhteydessä. Messujärjestäjä toimittaa tilatut sähköt esittelypisteen seinään asti. Osastonsa sisällä näytteilleasettaja huolehtii sähkön vienneistä sitä tarvitseviin kohteisiin. Jatkojohdot ja muun tarvittavan välineistön huolehtii näytteilleasettaja.

Osastojen korkeus on 250 cm. Kaikille yli 250 cm seinä- ja somistusratkaisuille on saatava Messut Nokialla etukäteislupa. Otsalaudan teippauksen voi tilata Expotecilta kalustetilauslomakkeella. Näytteilleasettaja voi kiinnittää oman logonsa otsalautaan, jonka korkeus on 30 cm. Kaikki somistukset tulee ripustaa valmiita rakenteita vahingoittamatta. Näyttelyrakenteisiin ei saa jäädä jälkiä. Näytteilleasettaja voi tilata kalusteita ja valaisimia kalustetilauslomakkeella suoraan messurakentajalta. Koneita ja muita teknisiä laitteita esiteltäessä on noudatettava työturvallisuuslain ja asetusten vaatimuksia.

Ulkoalueelta ja B-hallista osaston varanneiden näytteilleasettajien tulee itse huolehtia tarvitsemiensa rakenteiden ja kalusteiden hankinnasta, pystytyksestä ja purkamisesta. Ulkoalueella, pääkäytävän varrella paikkojen koko on 4x4m. Isommat esittelypaikat sopimuksen mukaan. Messujärjestäjä toimittaa tilatut sähköt ulkona merkityn messupaikan kulmaan. Näytteilleasettaja huolehtii jatkojohdot ja muun tarvittavan välineistön paikalle. Näytteilleasettajien tulee huolehtia, että rakenteet on asianmukaisesti pystytetty ja kiinnitetty kiilojen, painojen tms. avulla.

Messuosastojen purkaminen

Osastojen purkaminen aloitetaan sunnuntaina 22.5.2022 välittömästi messujen päätyttyä klo 16:00. Osastojen tulee olla tyhjiä ja siistejä klo 20:00 mennessä. Purkamista ei kuitenkaan saa aloittaa ennen kuin messut ovat päättyneet klo 16:00. Näytteilleasettajien tulee huolehtia roskat osastoiltaan niille osoitettuihin roska-astioihin.

Varaa paikkasi nyt

Toimi nopeasti ja tule Messut Nokialla -näytteilleasettajaksi.