Pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyö-
kumppanit

Pääyhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa Messut Nokialla -tapahtuman toteuttamisessa. Pääyhteistyökumppaneiden ansiosta messutapahtuma on kävijöille maksuton. Merkittävien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme toteuttamaan Nokian suurimman messu- ja myyntitapahtuman. Jo 13. kerran järjestettävän perinteisen Messut Nokialla -tapahtuman odotetaan keräävän lähes 20 000 messuvierasta. Messut Nokialla -tapahtuma järjestetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli) 18.-19.5.2024. Luotettavien ja yhteistyökykyisten pääyhteistyökumppanneiden kanssa on ilo tehdä Messut Nokialla -tapahtumaa. Nokian Yrittäjät ry kiittää!

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu – Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä.

Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 13:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tämän kaiken takana on lähes 1100 ammattiylpeää Tredun tekijää.

Koulutustarjonnasta löytyy 26 perustutkintoa, 21 ammattitutkintoa, 9 erikoisammattitutkintoa, oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia, VALMA-koulutusta sekä kansainvälisiä opintopolkuja. Tredussa voit opiskella tutkintoja myös englanniksi, suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja sekä ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä. Tutkintojen lisäksi Tredu tarjoaa valmentavaa koulutusta, kielikoulutusta maahanmuuttajille ja lyhytkoulutuksia.

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi