Pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa Messut Nokialla -tapahtuman toteuttamisessa. Pääyhteistyökumppaneiden ansiosta messutapahtuma on kävijöille maksuton. Merkittävien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme toteuttamaan Nokian suurimman messu- ja myyntitapahtuman. Jo 13. kerran järjestettävän perinteisen Messut Nokialla -tapahtuman odotetaan keräävän lähes 20 000 messuvierasta. Messut Nokialla -tapahtuma järjestetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli) 18.-19.5.2024. Luotettavien ja yhteistyökykyisten pääyhteistyökumppanneiden kanssa on ilo tehdä Messut Nokialla -tapahtumaa. Nokian Yrittäjät ry kiittää!

Pääyhteistyö-
kumppanit

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu – Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä.

Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 13:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tämän kaiken takana on lähes 1100 ammattiylpeää Tredun tekijää.

Koulutustarjonnasta löytyy 26 perustutkintoa, 21 ammattitutkintoa, 9 erikoisammattitutkintoa, oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia, VALMA-koulutusta sekä kansainvälisiä opintopolkuja. Tredussa voit opiskella tutkintoja myös englanniksi, suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja sekä ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä. Tutkintojen lisäksi Tredu tarjoaa valmentavaa koulutusta, kielikoulutusta maahanmuuttajille ja lyhytkoulutuksia. tredu.fi

Pancho Villa

Legendaarinen Pancho Villa tarjoilee mahtavia makuelämyksiä! Laajalta
ruokalistaltamme löytyy meksikolaishenkiset runsaat
hampurilaisannokset, Fajitakset, maukkaat pihvit sekä paljon muuta.
Näyttävät ja reilut annokset maistuvat kaikille hyvän ruoan
ystäville. Lapset on huomioitu omalla ruokalistalla. Janoisia
palvelemme anniskeluoikeuksin.

Pancho Villa Nokia on palkittu vuonna 2023 koko Pancho Villa-ketjun
laadukkaimpana ravintolana ja löytänyt tiensä Nokialaisten sydämiin
kiitettävin arvosteluin. Helmikuussa 4 vuotta täyttävä ravintola
teki kesällä 2023 suuren laajennuksen, jonka tuloksena avattiin
upouudet, upeat kabinettitilat jopa 48 henkilölle.

Tervetuloa Pirkkalaistorille nauttimaan meksikolaisen mutkattomasta
asiakaspalvelusta ja loistavasta ruoasta!

Pancho Villa

Kruunu Media

Kruunu Media tarjoaa yritysasiakkaille räätälöityjä
näkyvyysratkaisuja sekä mainostensuunnittelu palvelua. Toimimme
useiden valtakunnallisten aikakaus- ja ammattilehtien ulkoistettuna
mediamyyjänä. Myymme ilmoitustilaa lehtien lisäksi niiden
verkkosivuilta, somekanavista sekä tapahtumista. Valikoima
laajenee kovaa vauhtia ja myytävää tulee jatkuvasti lisää.
Meidän visio [4] on kasvaa Suomen suurimmaksi mediamyyjäksi ja
erinomaiseksi työantajaksi. Haluamme luoda tietoisuutta ja
näkemyksiä mainonnan tärkeydestä. Tänä vuonna meillä on ilo ja
kunnia hoitaa Messut Nokialla osastomyyntiä ulkoistettuna kumppanina!

Autamme yritystänne lisäämään tunnettuutta ja liikevaihtoa.
Mainostaja voittaa aina.

Toimitilamme sijaitsevat Tampereen ytimessä Tullintorin
kauppakeskuksen yläkerrassa, Tervetuloa kahville!

Kruunu Media

AJK Media Oy

AJK Media Oy on perustettu vuonna 2015, silti meillä on kokemusta vuosikymmenien edestä radiosta, televisiosta,
markkinoinnista ja muista mediatoiminnoista. Käytössämme olevien ammattilaisten avulla, voimme tarjota projektiisi osaajia jokaiseen haasteeseen, aina isosta siihen pieneenkin tarpeeseen. Suhtaudumme intohimolla jokaiseen työhön ja vain paras lopputulos on meille kyllin hyvä! Mikäli sinulla on hyvä tv-ohjelmaidea niin esittele se meille. Teemme pilotteja ja kehitämme ideaasi eteenpäin. Asiantuntemuksella!

www.ajkmedia.fi

Aito Säästöpankki

Aito Säästöpankki on paikallinen pankki, joka tarjoaa henkilökohtaista talouden valmennusta ja sujuvaa palvelua kanavasta, ajasta ja paikasta riippumatta Nokialla ja muualla Pirkanmaalla sekä Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.
www.saastopankki.fi/aito

TUPLASTI ENEMMÄN!

Aito Säästöpankin ja Sp-Kodin paikalliset asiantuntijat ovat apunasi, kun tahdot uuden kodin ja nopean lainalupauksen. Palvelemme sinua Nokialla saman katon alla, osoitteessa Härkitie 8. Nokian messuilla löydät meidät osastolta E5&E6.
Oletko suunnitellut kotiisi tai mökillesi energiaremonttia? Nyt on loistava hetki tarttua tuumasta toimeen, sillä Aito Säästöpankki tarjoaa energialainan ilman toimitusmaksua!
Lue lisää energialainasta www.saastopankki.fi/energialaina
Muista käydä myös verkkosivuillamme, jossa voit käydä täyttämässä ennakkoon lainahakemuksen www.saastopankki.fi/lainahakemus
Tule osastollemme E5&E6 kuulemaan lisää!

Seran Puhtautta ja Palvelua

Seran Puhtautta ja Palvelua siivoaa Nokialla ja koko Pirkanmaalla. Siivouspalveluihimme kuuluvat kotisiivoukset, yrityssiivoukset ja erikoissiivoukset. Seran on ihmisläheisen palvelun ja aidon puhtauden asialla. Panostamme hyvään asiakaspalveluun ja olemmekin saaneet kiitosta joustavasta toimintatavastamme ja iloisista siivoojistamme. Tilaa ilmainen kartoituskäynti, ja suunnittele kanssamme toimiva siivouspalvelu juuri teidän tarpeisiinne!

www.seran.fi