Pääyhteistyökumppanit

Pääyhteistyö-
kumppanit

Pääyhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa Messut Nokialla -tapahtuman toteuttamisessa. Pääyhteistyökumppaneiden ansiosta messutapahtuma on kävijöille maksuton. Merkittävien paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa pystymme toteuttamaan Nokian suurimman messu- ja myyntitapahtuman. Jo 12. kerran järjestettävä perinteinen Messut Nokialla -tapahtuma kerää noin 15 000 messuvierasta. Messut Nokialla -tapahtuma järjestetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli) 21.-22.5.2022. Luotettavien ja yhteistyökykyisten pääyhteistyökumppanneiden kanssa on ilo tehdä Messut Nokialla -tapahtumaa. Nokian Yrittäjät ry kiittää!

Fennia

Olemme vakuutusten ja niihin liittyvien palveluiden asiantuntija.
Tarjoamme yrityksille, yrittäjille ja kotitalouksille niiden
tarvitsemat riskienhallinta- ja vakuutuspalvelut.
Elämä on tehty elettäväksi -siksi on Fennia. www.fennia.fi

Nokia River Golf

Nokia River Golf sijaitsee Nokialla, Taivalkunnan kylässä, vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Yhteisö on merkittävä työllistäjä paikallisten keskuudessa, sillä kesällä 2020 22 oman kylän ihmistä on kentällä töissä. Yksi heistä on palvelupäällikkö Minna Mäkinen. ”Mä tulin tänne yläkouluikäisenä kesätöihin, ja nyt olen 44-vuotias. Pitkä taival on siis jo takana, mutta yhä joka aamu tulen sillä samalla kesätyöläisen innolla töihin.”

36-reikäinen kokonaisuus Nokia River Golf tarjoaa kaksi 18-reikäistä kenttää, Riverin ja Rockin. Rock on kentistä pidempi, ja siellä tuloksen tekeminen vaatii tarkkaa pallon sijoittelua ja fiksua pelistrategiaa. Sankaritekoja voi yrittää esimerkiksi kuutosväylällä, joka on ylhäältä lyötävä par-4. River-kenttä kulkee joen kaunistamassa hämäläismaisemassa, ja sillä on hyvä mahdollisuus päästä näyttämään taitonsa bunkkerilyönneissä. Riverin 18. väylä, 110-metrinen par-3, uusittiin syksyllä 2019.

Vaikka suurimmalla osalla klubeista on positiivinen tunnelma, niin Nokia River Golfiin tullessa aistii jotain vähän erilaista. Ehdottomasti positiivista, mutta yhteisöllisempää. Se välittyy paitsi henkilökunnasta, myös muista asiakkaista. Ja vaikka NRG on tunnettu näistä aiemminkin, on tässä asiassa toiminnanjohtaja Siraisella iso vaikutus. Hän näyttää omalla olemisellaan ja tekemisellään juuri tässä esimerkkiä. Me johdamme yhdessä. Ihminen elää arvostuksesta, kunnioituksesta ja luottamuksesta, ja siksi työllä on iso merkitys hyvinvoinnissa. www.nokiarivergolf.fi

Aito Säästöpankki

Aito Säästöpankki palvelee asiakkaitaan paikallisesti ja suurella sydämellä 15 kunnan alueella Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Varaa aika Nokian konttoriin – pistetään taloutesi kuntoon. www.saastopankki.fi

SP-koti Nokia

Laadukasta kiinteistönvälitystä paikallisesti. Sp-Koti Nokian tiimi on valmis tekemään kaikki ja hieman päälle, jotta asiakkaamme pääsevät haluamaansa lopputulokseen. Sp-Koti Nokia auttaa sinua kaikissa asuntoasioissa. Kun siis asunnon osto, myynti tai vuokraus on mielessä, ota yhteyttä. www.saastopankki.fi

Suomen Lakitilitoimisto

Suomen Lakitilitoimisto Oy sijaitsee Nokian Pirkkalaistorilla.

Asiakkaiden antaman palautteen perusteella yritys on tällä hetkellä Pirkanmaan laadukkain aloittavien yritysten neuvontaa antava toimija, myös toimivien yritysten neuvonnasta on tullut täydet pisteet. Mikä parasta neuvonta on MAKSUTONTA, jos olet oikeutettu ELY-Keskuksen palveluseteliin.

Kirjanpidon asiakkaita löytyy useita satoja; suurista yrityksistä pieniin yrityksiin, toiminimestä osakeyhtiöihin, maatalousyrityksistä konserniyrityksiin. Suomen Lakitilitoimistolle voit ulkoistaa taloushallintosi. Palveluina myös palkanlaskenta, kirjanpito ja veroilmoitukset. Kirjanpito voidaan toteuttaa täysin sähköisesti, perinteisesti tai osittain sähköisesti. 15 henkilön tiimissä Sinua palvelemassa on kirjanpitäjiä sekä yritysoikeuden ja taloushallinnon asiantuntijoita.

Olipa yritystoimintasi täysin alussa, olet kovassa kasvussa tai tarvitset neuvoja taloudellisissa vaikeuksissa Suomen Lakitilitoimisto palvelee jokaista asiakasta yksilöllisesti. Kun Lakitilitoimisto lähettää laskun, se ei ole yllätys, joka vaihtelee kuukausittain.

Sinun asiasi on heille tärkeä!

Pirkanmaan Jätehuolto

Pirkanmaan Jätehuolto on ympäristölle paras - teemme joka päivä tuhansia ympäristötekoja yhdessä asukkaidemme ja urakoitsijoidemme kanssa. 

Huolehdimme, että 17 kunnassa lajittelu ja kierrätys sujuu, kuljetukset rullaavat ja jätteenkäsittely on huippulaatua. Jätteistämme 99 % hyödynnetään materiaalina tai energiana. Olemme innostunut kiertotalouden edelläkävijä.

Koukkujärven jätekeskukseen valmistuu 2021 uusi laitoksemme Biomylly, jossa tehdään 17 kunnan biojätteistä lannoitteita ja biokaasua liikenteeseen. Biokaasua voi tankata tulevaisuudessa Biomyllyn viereen rakennettavalla BIG-biokaasuasemalla.

Kaikessa toiminnassamme tähtäämme siihen, että ympäristö voittaa, asukkaat ovat tyytyväisiä ja hintamme ovat maan edullisimmat. pjhoy.fi

Tampereen seudun ammattiopisto Tredu - Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä.

Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta ja aikuista opiskelijaa. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella 14:ssä toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa. Tämän kaiken takana on lähes 1100 ammattiylpeää Tredun tekijää.

Koulutustarjonnasta löytyy 26 perustutkintoa, 21 ammattitutkintoa, 9 erikoisammattitutkintoa, oppisopimuskoulutusta kaikkiin ammatillisiin tutkintoihin, yrityksille ja työelämälle suunnattuja koulutuksia, VALMA-koulutusta sekä .kansainvälisiä opintopolkuja.Tredussa voit opiskella tutkintoja myös englanniksi, suorittaa ammatillisia yhdistelmätutkintoja sekä ammatillisten ja lukio-opintojen yhdistelmiä. Tutkintojen lisäksi Tredu tarjoaa valmentavaa koulutusta, kielikoulutusta maahanmuuttajille ja lyhytkoulutuksia.

Nokian kaupunki

Nokia on kasvava, lähes 35 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii noin 1800 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. Täällä syntyy uutta. www.nokiankaupunki.fi