Näytteilleasettajaksi?

Näytteille-
asettajaksi?

Seuraavat messut järjestetään keväällä 2024. Tulevista messupaikoista voit jo ennakkokysellä info@messutnokialla.fi tai nokian@yrittajat.fi.
Toukokuussa 2022 järjestetyt yleismessut saavutti ennätyssuosion. Näytteilleasettajat saivat lisäksi ylimääräistä näkyvyyttä mm. somessa. 
Messut Nokialla on lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, jonne tullaan viettämään aikaa ja tapaamaan tuttuja. Edustettuina ovat niin isot kuin pienet yritykset, yhdistykset sekä urheiluseurat. Messuvieraat ovat paitsi nokialaisia, myös lähikunnista saapuu paljon väkeä vauvasta vaariin.

”Tavataan Nokian messuilla!”

Sen lisäksi, että messukävijät tulevat Nokian messuille viihtymään ja tapaamaan tuttuja, paikalle tullaan erityisesti näytteilleasettajien vuoksi. Markkinahumu, messutarjoukset ja ilmaisjakelutavarat kiinnostavat kävijöitä. Messukävijät pitävät Nokian messuja nimenomaan oman kaupungin lämminhenkisenä tapahtumana, jossa on kodikas tunnelma.

Messualue

Messut Nokialla järjestetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli, Hinttalankatu 6).

Messut koostuvat A- ja B- halleista sekä ulkoalueesta. A- halli sisältää messurakenteet ja B- halliin näytteilleasentajan on mahdollista rakentaa osasto omin kalustein. Ulkoalueella paikkoja myydään pääkäytävän varteen sekä reuna-alueille. Ulos mahtuu suuriakin osastoja yrityksille, yhdistyksille sekä urheiluseuroille.

Varaa paikkasi nyt

Toimi nopeasti, niin saamme varattua teille etuoikeutetusti parhaat paikat!