Näytteilleasettajaksi?

Näytteille-
asettajaksi?

Jo 12. kerran järjestettävillä messuilla tavoitat jopa 15 000 kävijää. Messut Nokialla on lämminhenkinen koko perheen tapahtuma, jonne tullaan viettämään aikaa ja tapaamaan tuttuja. Messuvieraat ovat paitsi nokialaisia, myös lähikunnista saapuu paljon väkeä vauvasta vaariin. Messut Nokialla järjestetään 21.-22.5.2022 Kattokeskus Areenalla.

”Tavataan Nokian messuilla!”

Sen lisäksi, että messukävijät tulevat Nokian messuille viihtymään ja tapaamaan tuttuja, paikalle tullaan erityisesti näytteilleasettajien vuoksi. Markkinahumu, messutarjoukset ja ilmaisjakelutavarat kiinnostavat kävijöitä.

Messukävijät pitävät Nokian messuja nimenomaan oman kaupungin lämminhenkisenä tapahtumana, jossa on kodikas tunnelma. Nokialla asuvat tutut kertovat messuista ystävilleen: ”kannattaa tulla poikkeamaan messuilla!”.

Messualue

Messut Nokialla järjestetään Kattokeskus Areenalla (Nokian jäähalli, Hinttalankatu 6).

Messut koostuvat A- ja B-halleista sekä ulkoalueesta. A-halli sisältää messurakenteet ja B-halliin näytteilleasentajan on mahdollista rakentaa osasto omin kalustein. Ulkoalueella paikkoja myydään pääkäytävän varteen sekä reuna-alueille. Ulos mahtuu suuriakin osastoja yrityksille ja yhdistyksille sekä urheiluseuroille.

Varaa paikkasi nyt

Toimi nopeasti, niin saamme varattua teille etuoikeutetusti parhaat paikat!
Varaa messuosasto