Ravintolamaailma

Ravintolamaailman löydät messujen ulkoalueelta.

Katso kartta tästä!

Creisit Croissut

Suuren suosion saaneet Creisit Croissut valtaavat Nokian! Makuja löytyy erilaisia, makeita ja suolaisia.

Mitä makuja meiltä löytyy:

  • Savulohi
  • Kinkku
  • Juusto
  • Kinuski
  • Mansikka
  • Cookies & Cream
  • Lakritsa-suklaa

Kuka tän kaiken Creisin takana on? Täällä yrittäjä-äiskä. Vajaa vuosi sitten perustin kahvilan ja siellä syntyi ajatus täytetyistä Croissuista. En luettele mitä kaikkea on tullu tehtyä, koska kyse on panostuksesta karaokeen.

Nämä ihastuttavat Creisit Croissut löydät Ravintolamaailmasta paikalta T3. Tervetuloa!

Creisit Croissut

Menu:

Croissut 7 € 

Lounassalaatti 7,50 € 

Limut 3 € 

Kahvi 2,50 € 

Tee 2 € 

Kaakao 2,50 € 

GhostBurger

Karmivan hyvää festariruokaa! GhostBurgerin erikoisburgerit saa veden herahtamaan kielellesi! GhostBurger on 25 vuotta eri tapahtumille ruokailuja tuottanut perheyritys. Kierrämme tapahtumasta toiseen ympäri Suomea, myyden ensiluokkaista festariruokaa. Korona-ajan haasteiden seurauksena perustimme ”pilviravintolan” GhostKitchen ja nyt tämä konsepti sai jatkoa kiertävän ravintola-auton muodossa. Tästä sai GhostBurger alkunsa. Löydät GhostBurgerin Ravintolamaailmasta paikalta T2. Tule kokeilemaan ja ihastumaan!

Menu: 

Burger hinnat 10  

Hanniball bacon 12  

Tuplaburgerit 14  

Burger ateriat 15 (sis. ranskalaiset ja 0.33 L limu) 

Nakkikikkari Oy

Herkullisimmat Kuumat Koirat tarjoilee Nakkikikkari! Nakkikikkarin yrittäjäpariskunta tekee työtä sydämellään; he valmistavat itse kaikki maustekastikkeet, leikkaavat vihannekset tuoreeltaan ja kunnioittavat vanhoja perinteisiä reseptejä. Kuuma Koira on perinteinen nokialainen erikoisuus, ja Nakkikikkari tietää vinkit ja konstit, miten parhaimmat Kuumat Koirat valmistetaan. Löydät Nakkikikkarin Ravintolamaailmasta paikalta T4. Tervetuloa herkuttelemaan! 

Menu: 

Koira 6  

Höyrymakkara 3  

Nakkimuki (5 nakkia) 4 

Tapola Oy

Kun muu ei maistu! Tule herkuttelemaan Tapolan Tamperelaista perinneherkkua, mustaamakkaraa! Tapola edustaa pitkän linjan sitkeää ja laadukasta yrittäjyyttä, joka on pitänyt pintansa ja näyttänyt taitonsa vuosikymmenien ajan. Tunnettu brändi on näkynyt pirkanmaalaisessa torikuvassa ja valtakunnallisesti kaupoissa jo pitkään. Tapolassa korkea laatu on etusijalla. Tapolan löydät Ravintolamaailmasta paikalta T6. Tervetuloa nautiskelemaan!

HINNASTO

Grillimakkara 3 €

Grillimakkara 2 kpl 5 €

Mustamakkara 12,90 € / kg

Maito 2 €

Mehu 2 €

Limu 2,5 € (Coca Cola, Coca Cola Zero, Pepsi, Pepsi Max, Fanta, Fanta Zero, Sprite)

Menu:

Mustamakkara-annos 5 €

Mustamakkaraa noin 150 g

Puolukkahilloa 

Juoma: Maito, vesi, mehu, limu 

Grillimakkara ja juoma 5 € 

Grillimakkara 

Juoma: Maito, vesi, mehu, limu

Mustamakkara ja muusi 10 € 

Mustamakkaraa n. 200 g 

Muusia n. 300 g 

Puolukkahilloa 

Juoma: Maito, vesi, mehu, limu

Lapin ravintola Aurora

Taste from Lapland! Tule messuille nauttimaan Lapin ravintola Auroran herkullisista tarjoiluista! Valikoimassa on muun muassa tuoreita muikkuja, laadukasta lohta, perinteisiä makkaraperunoita sekä herkullisen makeita lettuja. Valmistamme ruoat suurella sydämellä ja kahdenkymmenen vuoden kokemuksella. Lapin Ravintola Auroran löydät Ravintolamaailmasta paikalta T1. Tervetuloa herkuttelemaan tähän ihanaan kalaravintolaan!

Menu:

Muikkurove 10 € 

Muikkulautanen 14 € 

Lohilautanen 15 € 

Kalalautanen 16 €  

Makkaraperunat 10 € 

Muurinpohjaletut 6 € 

Kahvi 2,50 € 

El Pollo Loco Restaurante Mexicano

Meksikolaista katuruokaa parhaimmillaan! Tule nauttimaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua autenttista meksikolaista katuruokaa. Valikoimastamme löydät herkulliset liha-, kana- ja nyhtöpossuburritot sekä monipuolisen valikoiman maistuvia tacoja. Koe aitojen meksikolaisten makujen ilot! Löydät Loco Pollon Ravintolamaailmasta paikalta T5. Tervetuloa herkuttelemaan!

Menu:

Burritot 15 €

Tacot 5 €